Rüyada devlet başkanı olmak

Rüyada devlet başkanı olmak uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet başkanı olmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda dikkatli adımlar atılması gerekiyor.

Rüyada devlet başkanının evine geldiğini görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet başkanını öldürmek doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, doğru yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet başkanına sarılmak yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine tabir olunur.

Rüyada devlet başkanıyla tokalaşmak kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada devlet başkanını hasta görmek çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına inanılır.

Rüyada eski devlet başkanı görmek iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet başkanına misafir olmak hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada devlet başkanına ikramda bulunmak sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, adının ve şanının yürüyeceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments