Rüyada dilini koparmak

Rüyada dilini koparmak tüm beklentilerini yerine getireceğine, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, aile hayatının hayır getireceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına işarettir.

Rüyada dilini koparmak gördüyseniz:

  • Bazı işlerinizi savunmanız gerekiyor.

Rüyada yılanın dilini ısırmak bundan da son derece mutlu olacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada dil çiğnemek dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada dilini çıkarmak iyi kısmetleri olacağına, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada birinin dilini yalamak bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dilinin kesildiğini görmek miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada bilmediği dili konuşmak rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada işaret diliyle konuşmak parasının ve malının da artacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi dil görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, her daim bereketli işler yapacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments