Rüyada dört kulak görmek

Rüyada dört kulak görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, tatsızlıkların aşılacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına yorulur.

Rüyada dört kulak gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın maddeleri konusunda emin olamayabilirsiniz.

Rüyada kulağının arkasını görmek eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada kulak kesilmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına delalet eder.

Rüyada kulağında böcek görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına delalettir.

Rüyada tavşan kulağı görmek isteklerinin erteleneceğine, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine tabir olunur.

Rüyada başka birinin kulağını görmek hem de sevdiklerinin olacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulağı temizlemek her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kulağını görmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, sadaka ya da zekat vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yırtık kulak görmek büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
serap koçer

yüzümün sol alt tarafında iki tane büyük kulak oluştu