Rüyada dudaklarını görmek

Rüyada dudaklarını görmek itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada dudaklarını gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınız, katılacağınız aktiviteler veya bağlantılarınız kanalıyla yararlı ilişkiler kurabilirsiniz.

Rüyada sevgilisini dudaktan öpmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına delalettir.

Rüyada kızı dudağından öpmek çirkin bir iş yapmaya, maddi olanaklarının artacağına işaret eder.

Rüyada dudakta uçuk görmek önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada dudağa dokunmak tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilini dudağından öpmek elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dudağa parlatıcı sürmek yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dudak opmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi dudaktan öpmek başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments