Rüyada durmuş kol saati görmek

Rüyada durmuş kol saati görmek üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, dertlerinin bitip huzura ereceğine, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada durmuş kol saati gördüyseniz:

  • Duygusal iniş çıkışlarınızın görünür olmamasına dikkat etmelisiniz.

Rüyada parlak kol saati takmak kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil kol saati görmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına işarettir.

Rüyada pembe kol saati görmek güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada iki kolunda saat görmek hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah kol saati almak stres içinde günler geçireceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına delalet eder.

Rüyada erkek kol saati görmek kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine işarettir.

Rüyada altın kol saati taktığını görmek kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına yorulur.

Rüyada kırmızı kol saati görmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, kırılan kalbin onarılacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments