Rüyada ek görmek

Rüyada ek görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına yorulur.

Rüyada ek gördüyseniz:

  • Elde etmek için çok uğraştığınız konular daha zevkli bir hal alabilir.

Rüyada sarımsak ektiğini görmek yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına inanılır.

Rüyada ekilmiş soğan görmek olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine rivayet eder.

Rüyada tarla ektiğini görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekilmiş domates görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına işarettir.

Rüyada buğday ektiğini görmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada nane ektiğini görmek yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, hayata daha sıkı tutunacağına işaret eder.

Rüyada yeni ekilmiş tarla görmek elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına işarettir.

Rüyada eğilen ağaç görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments