Rüyada el ve parmak görmek

Rüyada el ve parmak görmek isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, tartışmaların sona ereceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, gün yüzü görmeyeceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına delalet eder.

Rüyada el ve parmak gördüyseniz:

  • Beklentilerinize göre ilişkiye mesafe getirebilir veya tam tersi uzlaşma sağlama amacı güdebilirsiniz.

Rüyada sağ el baş parmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada el parmak görmek maddi durumunun düzeleceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek işlerin eski haline döneceğine, dünya hayatında huzurlu olmaya delalettir.

Rüyada sağ elinde altı parmak görmek sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini görmek çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına inanılır.

Rüyada fazla el parmağı görmek çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine delalet eder.

Rüyada el ve parmak uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına inanılır.

Rüyada el parmaklarının kırıldığını görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments