Rüyada ellerini tutmak

Rüyada ellerini tutmak geçim derdinin sona ereceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına delalettir.

Rüyada ellerini tutmak gördüyseniz:

  • Son derece uyumlu işbirlikleri içindesiniz, uyumlu kombinasyonlar yapabilir, birbirine uyum sağlayamayan kişileri bir araya getirebilirsiniz.

Rüyada anne karnındaki bebeğin elini tutmak kazancını iki kat arttıracağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asker elini tutmak meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin çocuğun elini tutmak çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada elini sıkı tutmak büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına inanılır.

Rüyada sigarayı elinde tutmak çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sevgilisinin elini tutmak çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada müdürün elini tutmak emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bir insanın elini tutmak hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments