Rüyada ense traşı olmak

Rüyada ense traşı olmak afiyette olacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine işaret eder.

Rüyada ense traşı olmak gördüyseniz:

  • Sadece duygusal ilişkiler değil sosyal kontaklarınız da bozuk olabilir.

Rüyada ensede saç görmek işlerin yoluna gideceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada ense traşı yapmak karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada enseye üflemek kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, kısmetlerin günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla enseden vurulmak yeni planlar yapacağına, aralarından su sızmayacağına tabir olunur.

Rüyada kalın ense görmek kazançtan yana kara geçeceğine, aile bireyleri ile tartışacağına tabir olunur.

Rüyada enseden öpülmek kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına yorulur.

Rüyada enseye dokunmak yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada kendi ensesini görmek iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments