Rüyada eski sevgiliyi sevgilisiyle görmek

Rüyada eski sevgiliyi sevgilisiyle görmek canının ve malının garantide olacağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, aradığı aşkı bulacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi sevgilisiyle gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmaya çalışın.

Rüyada eski sevgilisinin özür dilediğini görmek isteklerine kavuşacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinizin nişanlandığını görmek çok bereketli zamanlar geçireceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle evlenmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinizi öpmek içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle alışveriş yapmak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle uzanmak toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin ölüm haberini almak başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisini hamile görmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments