Rüyada eteği görmek

Rüyada eteği görmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, geçiminin güçleşeceğine tabir olunur.

Rüyada eteği gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biteni net şekilde anlayabilmek için biraz geri planda kalmanız gerekiyor.

Rüyada uzun kot etek giymek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yamalı etek giymek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine işarettir.

Rüyada el etek öpmek elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine işaret eder.

Rüyada yeşil renk etek görmek çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada etekte kan görmek ümitsizliğe, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına alamet eder.

Rüyada etek istemek yapılan işte geriye düşüleceğine, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada pazardan etek almak sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada bebek eteği görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, yeni yollara girileceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments