Rüyada ev satıp ev almak

Rüyada ev satıp ev almak eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, işlerin rayından çıkacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev satıp ev almak gördüyseniz:

  • Belli konularda otorite konumuna gelebilir, gücü elinize geçirebilir veya fikirlerine danışılacak kişi pozisyonunu alabilirsiniz.

Rüyada ev satın alıp taşınmak düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada satılan ev görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, yakında hedefine ulaşacağına yorulur.

Rüyada deniz manzaralı ev satın almak eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına tabir olunur.

Rüyada annenin ev satın aldığını görmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine delalettir.

Rüyada ev satılmasını görmek kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada geniş ev satın almak ana baba duası alınacağına, ün yapmayı başaracağına işarettir.

Rüyada büyük bir ev satın almak yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski ev satın almak eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments