Rüyada ev süpürmek

Rüyada ev süpürmek yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sorunlarının artacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev süpürmek gördüyseniz:

  • Ani tepki ya da hareketlerden kaçının.

Rüyada evde toz süpürmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada boş evi süpürmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elektrik süpürgesiyle ev süpürmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine inanılır.

Rüyada evde toprak süpürmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada evleri süpürmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada toprak ev süpürmek herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evı süpürmek ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada ev önünü süpürmek çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments