Rüyada fasulye almak

Rüyada fasulye almak eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada fasulye almak gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız nasıl hissettiğinizi göstermelisiniz.

Rüyada taze fasulye pişirdiğini görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada etli kuru fasulye pişirmek uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada taze fasulye bahçesi görmek işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına tabir olunur.

Rüyada fasulye kazmak kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, düşmanlarını bile affedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fasulye bahçesi görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurutulmuş fasulye görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine işaret eder.

Rüyada etli fasulye görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada fasulye dikmek devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments