Rüyada fatima görmek

Rüyada fatima görmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, şifa göreceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada fatima gördüyseniz:

  • Yaptığınız seçimler, aldığınız kararlar ya da devam ettiğiniz yollar akıllı olmaktan çok uzakta duruyor olabilir.

Rüyada yeşil fasülye yemeği yemek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurutulmuş yeşil fasülye görmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına yorulur.

Rüyada fatmaunın elini görmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde kara fatma görmek yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru fasülye tanesi görmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru fas görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına yorulur.

Rüyada kurtlanmış fasülye görmek ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına delalet eder.

Rüyada fatma anamızın elini görmek bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments