Rüyada fidan almak

Rüyada fidan almak kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına tabir olunur.

Rüyada fidan almak gördüyseniz:

  • İşinizde ya da aşk hayatınızda veya ikisinde birden sevindirici gelişmeler olabilir.

Rüyada fidan suladığını görmek pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine delalet eder.

Rüyada ayva fidanı görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, geçim sıkıntısı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yeni dikilmiş fidan görmek işinden ve parasından olacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada acı biber fidanı görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada tarlaya fidan dikmek efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada fidan vermek hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına işaret eder.

Rüyada fındık fidanı görmek istediği herşeye ulaşabileceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına işaret eder.

Rüyada saksıya fidan dikmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, vefakar bir insan olunacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments