Rüyada geçmişini görmek

Rüyada geçmişini görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, şansının hep açık olacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına delalettir.

Rüyada geçmişini gördüyseniz:

  • Herkesi içine alan bir değişiklik gerekiyor.

Rüyada geçmiş günleri görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada geçmiş zamana gittiğini görmek iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Rüyada geçmiş olsuna gitmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına delalet eder.

Rüyada gelecekten geçmişe gitmek bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, kötü durumlara düşürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada geçmiş yılları görmek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine işaret eder.

Rüyada kendi geçmişini görmek eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada geçmişi hatırlamak çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada geçmiş görmek onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments