Rüyada genç birini öpmek

Rüyada genç birini öpmek malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, unvan sahibi olacağına işarettir.

Rüyada genç birini öpmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek yalanlar başınıza büyük dertler açabilir.

Rüyada genc kızı öpmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye delalettir.

Rüyada genç bir kızı dudağından öpmek düzeninin yeniden sağlanacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına tabir olunur.

Rüyada genç bir erkeği öpmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına tabir olunur.

Rüyada genç kadını öpmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Rüyada genç delikanlı öpmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine alamet eder.

Rüyada genç bir kadını öpmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada genç erkek öpmek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine inanılır.

Rüyada genç erkeği öpmek sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments