Rüyada gördüğünü hissetmek

Rüyada gördüğünü hissetmek şansın yüzüne güleceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, durumunuzun iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gördüğünü hissetmek gördüyseniz:

  • Vereceğiniz kararlarda arkadaşlarınızın etkisi büyük olabilir.

Rüyada kıyameti hissetmek rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada güneşi hissetmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına tabir olunur.

Rüyada sıcaklığı hissetmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada ruh hissetmek onurlu bir yaşam süreceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına delalet eder.

Rüyada fiziksel acı hissetmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada cin varlığını hissetmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine işaret eder.

Rüyada üç harflilerin varlığını hissetmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeği hissetmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments