Rüyada gözlerini yeşil görmek

Rüyada gözlerini yeşil görmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına delalettir.

Rüyada gözlerini yeşil gördüyseniz:

  • Maddi, duygusal veya yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili konular tekrar yüzünü gösterebilir.

Rüyada yeşil gözlü bayan görmek adımlarını daha sağlam atacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına alamet eder.

Rüyada beyaz yeşil gözlü kedi görmek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine yorulur.

Rüyada gözleri yeşil görmek işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil göz boyası sürmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine delalettir.

Rüyada koyu yeşil göz görmek ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir çift yeşil göz görmek aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına alamet etmektedir.

Rüyada gözüne yeşil kalem çekmek çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil göz kalemi sürmek bir beladan kurtulacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments