Rüyada gözlüğü görmek

Rüyada gözlüğü görmek parasının ve malının artacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına yorulur.

Rüyada gözlüğü gördüyseniz:

  • Belli konularda bilgi edinme talebinizde ısrarcı olmamanızda fayda var.

Rüyada gözlüğü kırılmak görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözlüklü erkek görmek tüm düzenin alt üst olacağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada kırılmış gözlük görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada mavi gözlük takmak solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına delalettir.

Rüyada gözlük kabı görmek mevki makam sahibiyken işten olunacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi gözlüklü görmek işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğü satın aldığını görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözlük camı yemek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments