Rüyada gülle oynamak

Rüyada gülle oynamak bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine işaret eder.

Rüyada gülle oynamak gördüyseniz:

  • Karşı cinsle duygusal anlaşmazlıklarınız olabilir.

Rüyada gülle oynamak kabuslarla dolu geceler geçireceğine, sıkıntıların büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pembe güller görmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, kazancını iki kat arttıracağına delalet etmektedir.

Rüyada güllerin içinde olmak eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı pembe güller görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada açan güller görmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, hayır getirecek işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuru güller görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada top güllesi görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına delalet eder.

Rüyada güller almak işlerinde atılıma geçeceğine, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments