Rüyada güllü perde görmek

Rüyada güllü perde görmek eğlenceli mekânlara gideceğine, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada güllü perde gördüyseniz:

  • Kendi teşebbüslerinizle başarı kazanabilirsiniz.

Rüyada güllü perde görmek kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına rivayet eder.

Rüyada perdeleri yıkamak gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, kazancının da eksilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada eski perde takmak aksiliklerin yaşanacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine alamet eder.

Rüyada tül perde çekmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına delalet eder.

Rüyada eve perde takmak spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına işarettir.

Rüyada perdeyi kapatmak güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz perde yıkamak kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada perde istemek güzel sözler işiteceğine, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments