Rüyada gümrükten geçmek

Rüyada gümrükten geçmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, hem moral hem de çareler bulacağına, geçim derdinin kalmayacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına alamet eder.

Rüyada gümrükten geçmek gördüyseniz:

  • Bazı yakın ya da arkadaşlarınız mevcut hataları ya da belli karar veya yargılarındaki yanlışları kabul etmekten kaçınıyor olabilirler.

Rüyada gümrükten geçmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümrük kapısından geçmek sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine delalettir.

Rüyada gümrük memuru görmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gümrük görmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gümrük kapısı görmek eşyaların yenileneceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabutun üstünden geçmek çok büyük atılımlar yapacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine alamet eder.

Rüyada sınav barajını geçmek evi kendisinin çekip çevireceğine, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada denizi tekneyle geçmek doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments