Rüyada gümüş madeni görmek

Rüyada gümüş madeni görmek hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada gümüş madeni gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik planlarınızı uygulamaya koymadan önce kimseye açmayın.

Rüyada gümüş madeni görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına tabir olunur.

Rüyada madeni para vermek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın madeni bulmak rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına alamet eder.

Rüyada topraktan madeni para bulmak hafifleyeceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada kurşun madeni görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kömür madeni bulmak kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına rivayet eder.

Rüyada topraktan madeni para çıkarmak eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına rivayet eder.

Rüyada ölüden madeni para almak şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments