Rüyada gümüş tabanca görmek

Rüyada gümüş tabanca görmek hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada gümüş tabanca gördüyseniz:

  • Dostlarınızın verdikleri tavsiyeler size çok çekici görünseler bile onları sonraya bırakmanız dava iyi olabilir.

Rüyada gümüş tabanca görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına inanılır.

Rüyada ölünün elinde tabanca görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, önünün açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabancayla havaya ateş etmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına yorulmaktadır.

Rüyada belinde tabanca taşımak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını delalet etmektedir.

Rüyada su tabancası görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, neşeyi ve sağlığı bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabanca aldığını görmek uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabanca kaybetmek iş hayatında zarar edileceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin elinde tabanca görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments