Rüyada gün sayısı görmek

Rüyada gün sayısı görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, fikirlerinin çatışacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Rüyada gün sayısı gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden kişilerle bağlantı kurabilir ya da size ilham veren kişilerle iletişime geçebilirsiniz.

Rüyada gün sayısı görmek sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gün batımı izlemek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada geçmiş günleri görmek zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için allah’a yalvaracağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada günleri saymak yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine işarettir.

Rüyada günes tutulmasını görmek sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine delalettir.

Rüyada gün batımını görmek konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada bir gün öncesini görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada gün yapmak büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments