Rüyada gündüzü karanlık görmek

Rüyada gündüzü karanlık görmek hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gündüzü karanlık gördüyseniz:

  • Uluslararası konularda da yanlış kararlar, ani çıkışlar, yanlış değerlendirmeler ya da adımlar söz konusu olabilir.

Rüyada gündüzü karanlık görmek ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gecenin gündüz olduğunu görmek güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına yorulur.

Rüyada gündüz olduğunu görmek gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada gündüz yıldızlar görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, kafasının sakinleşeceğine rivayet eder.

Rüyada gündüz vakti ay görmek bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada geceden gündüze geçmek fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada gündüz yarasa görmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine işarettir.

Rüyada gündüz vakti dolunay görmek sahip olduklarından ve allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments