Rüyada güneş gözlüğünü kaybetmek

Rüyada güneş gözlüğünü kaybetmek çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada güneş gözlüğünü kaybetmek gördüyseniz:

  • Seyahat esnasında romantik fırsatlar yakalama ihtimaliniz var.

Rüyada güneş gözlüğünü kaybetmek uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğü kırmak dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına delalet etmektedir.

Rüyada gece güneş gözlüğü takmak azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada güneş gözlüğü hediye almak ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada güneş gözlüğü taktığını görmek moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, güç ve kudret sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada güneş gözlüğü tamir ettirmek itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğü satmak anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına yorulur.

Rüyada güneş gözlüğünün sapının kırıldığını görmek dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments