Rüyada güneş ve dolunay görmek

Rüyada güneş ve dolunay görmek hüsrana uğrayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, karlı çıkacağına, umutlarının biteceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada güneş ve dolunay gördüyseniz:

  • Zorlu yollardan gitmek yerine, farklı planlar üretmeniz gerekiyor.

Rüyada güneş ve dolunay görmek çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine işaret eder.

Rüyada turuncu dolunay görmek onlardan fayda göreceğine, çok para kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ay dolunay görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada üç tane dolunay görmek kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada dolunay ve hilal görmek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, sevinç ve mutluluğa işaret etmektedir.

Rüyada kocaman bir dolunay görmek kişinin şansının artacağına, zararlarını telafi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dolunayın battığını görmek bazı sıkıntılara düşeceğine, gelirinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi dolunay görmek daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments