Rüyada güneşi karanlık görmek

Rüyada güneşi karanlık görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, kişinin fakirleşeceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına inanılır.

Rüyada güneşi karanlık gördüyseniz:

  • Sizden yaşça küçük veya büyük kişilerle daha iyi anlaşmanın yolunu bulmanız gerekiyor.

Rüyada güneşi karanlık görmek herkes tarafından saygı göreceğine, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlıkta güneş görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada güneşin tersten doğduğunu görmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada ay ve güneşi birlikte görmek sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünün güneşten yandığını görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada güneşe gitmek sorunların atlatılacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına işarettir.

Rüyada hitit güneşi görmek iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine alamet eder.

Rüyada güneşten karardığını görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments