Rüyada günleri görmek

Rüyada günleri görmek ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, hayırlı bir evlat olacağına, nimet ve berekete ereceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, işlerinin zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada günleri gördüyseniz:

  • Her şey üzerinize gelebilir.

Rüyada günes gözlük takmak daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, hastalığının düzeleceğine alamet eder.

Rüyada yağmurlu gün görmek iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine işarettir.

Rüyada gün doğumunu görmek evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada mübarek gün görmek ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, hem de çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gün sayısı görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada günes tutulmasını görmek eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada karlı bir gün görmek ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, huzurunun artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gün yapmak başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments