Rüyada güreş yapmak

Rüyada güreş yapmak ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına alamet eder.

Rüyada güreş yapmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaları veya ekonomik başlıklı konuları ilgilendiren alanlarda tartışmalı ortamlara girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada bilek güreşi yapmak kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine delalettir.

Rüyada güreş yapmak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada deve güreşi görmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına rivayet eder.

Rüyada birini güreşte yenmek mutluluğunun her geçen gün artacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına işarettir.

Rüyada güreşte yenilmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına inanılır.

Rüyada güreş yapanları görmek rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına tabir olunur.

Rüyada güreş tutmak yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada boğa güreşi görmek kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments