Rüyada güvercine ateş etmek

Rüyada güvercine ateş etmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, çok büyük hayır duası alınacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, ömrünün de uzun olacağına inanılır.

Rüyada güvercine ateş etmek gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizi, ortak kaynak kullanımı ya da ekip çalışması gerektiren işlerinizi veya duygusal ilişkilerinizi ele alış biçiminizde haklıydınız.

Rüyada güvercine ateş etmek evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada küçük güvercin görmek çözüm bulmak için fikir danışacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına işarettir.

Rüyada beyaz güvercin öldüğünü görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada güvercin yemi görmek iyi geçiminin de bozulacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercin kaçtığını görmek kazaya ve belaya yakın olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada turuncu güvercin görmek bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada güvercini elinde tutmak gönül yaralarının iyileşeceği, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı delalet eder.

Rüyada güvercin pisliği temizlemek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments