Rüyada güvercine su verdiğini görmek

Rüyada güvercine su verdiğini görmek günahların da affolacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine, neşeyi ve sağlığı bulacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına işarettir.

Rüyada güvercine su verdiğini gördüyseniz:

  • Aşk ilişkilerinizi aşırı kıskançlık hisleri yüzünden ya da herhangi bir sebepten karıştırmaya eğilimlisiniz.

Rüyada güvercine su verdiğini görmek çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin su verdiğini görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada köpeğe su verdiğini görmek kazancın daha da artacağına, yüksek moralli olacağına yorulur.

Rüyada birine su verdiğini görmek mutluluk dolu günler yaşanacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına işaret eder.

Rüyada hayvana su verdiğini görmek önemli bir makama terfi alacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına yorulur.

Rüyada ölünün su verdiğini görmek rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada su verdiğini görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, hayatının çok daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada hastaya su verdiğini görmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments