Rüyada güzel bi kadın görmek

Rüyada güzel bi kadın görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, hasret giderileceğine, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, kazancının epey düşeceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada güzel bi kadın gördüyseniz:

  • Yeni aşklar da söz konusu olabilir.

Rüyada güzel kadınla evlenmek kendi işine sahip olacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada güzel bir kadın öpmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada genç güzel kadın görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok güzel bi kadın görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine işaret eder.

Rüyada güzel kadınla tanışmak iyi geçiminin biteceğine, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok güzel bir kadın görmek kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada güzel bir kadına sarılmak yeni projelere atılacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine tabir olunur.

Rüyada güzel elbiseli kadın görmek suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments