Rüyada güzel bir kadına sarılmak

Rüyada güzel bir kadına sarılmak malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, tüm kalbi ile allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güzel bir kadına sarılmak gördüyseniz:

  • Görünen o ki, çeşit çeşit fırsata sahipsiniz.

Rüyada güzel bir kadına sarılmak dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada güzel bir kıza sarılmak ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Rüyada tanıdık güzel kadın görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, geleceğine bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada güzel bir kadınla öpüşmek sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine tabir olunur.

Rüyada güzel kadını çirkin görmek işlerin sürekli büyüyeceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada bir kadını güzel görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada güzel bi kadın görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına işarettir.

Rüyada çok güzel bir kadın görmek sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments