Rüyada güzel çorap giymek

Rüyada güzel çorap giymek mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, güzel günlerinin geride kalacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine inanılır.

Rüyada güzel çorap giymek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri istek veya ihtiyaçlarınız konusunda aydınlatabilir veya onayladığınız ya da onaylamadığınız konuların altını çizebilirsiniz.

Rüyada güzel çorap giymek yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine delalet eder.

Rüyada güzel çorap görmek gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz çorap giymek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına delalettir.

Rüyada bayan çorabı giymek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, önünün kapanacağına inanılır.

Rüyada mor çorap giymek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, korkularının üzerine gideceğine tabir olunur.

Rüyada kısa çorap giymek daha bir sevileceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına tabir olunur.

Rüyada gelinlik altına siyah çorap giymek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına delalet eder.

Rüyada çift çorap giymek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments