Rüyada hamile birini sigara içerken görmek

Rüyada hamile birini sigara içerken görmek daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, bulunduğu mevkide yükseleceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, işinde çok ilerleyeceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına tabir olunur.

Rüyada hamile birini sigara içerken gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenize olanak sağlayan hiçbir fırsatı kaçırmamalısınız.

Rüyada hamile birinin sigara içtiğini görmek ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine rivayet eder.

Rüyada hamile birini sigara içerken görmek dualarının ve hayallerinin allah katında karşılık bulacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına tabir olunur.

Rüyada bir yakınının sigara içtiğini görmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine alamet eder.

Rüyada başkasının sigara içerken görmek rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kardeşinin sigara içtiğini görmek kalkınacağına ve yükseleceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına rivayet eder.

Rüyada ablasının sigara içtiğini görmek kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına işarettir.

Rüyada bebeğin sigara içtiğini görmek çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine delalettir.

Rüyada eşini sigara içtiğini görmek büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments