Rüyada hamile kadın olmak

Rüyada hamile kadın olmak hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, bekarlar için evlenmeye, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine tabir olunur.

Rüyada hamile kadın olmak gördüyseniz:

  • Başkaları gibi olmak veya başka bir şeye dönüşmek arzusunda olabilirsiniz.

Rüyada bir kadının hamile olduğunu öğrenmek işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine yorulur.

Rüyada hamile kadın göbeği görmek ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı kadının hamile görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına inanılır.

Rüyada ölen kadını hamile görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına delalettir.

Rüyada dul kadını hamile görmek kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada mezarlıkta hamile kadın görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada yaşlı hamile kadın görmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine rivayet eder.

Rüyada hamile kadını dövmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments