Rüyada hamile kadını dövmek

Rüyada hamile kadını dövmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, kazançsız işler peşinde olmaya, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına rivayet eder.

Rüyada hamile kadını dövmek gördüyseniz:

  • Dağınık düşünceler, bir araya getiremediğiniz bir sürü ufak tefek işinizin birikerek bir çığ gibi üzerinize yıkılma korkusu sizi tedirgin bir havaya sokuyor.

Rüyada hamile kadını dövmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile kadın dövmek rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına tabir olunur.

Rüyada hamile dövmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına tabir olunur.

Rüyada hamile birini dövmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kadını dövmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada kadın dövmek işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı kadını dövmek çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine alamet eder.

Rüyada bir kadın dövmek ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments