Rüyada hamile olduğunu ve düşürdüğünü görmek

Rüyada hamile olduğunu ve düşürdüğünü görmek harama göz dikmeyeceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, mutlu bir beraberlik yaşayacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine delalettir.

Rüyada hamile olduğunu ve düşürdüğünü gördüyseniz:

  • Sanat olayları çok fazla ilginizi çekebilir.

Rüyada hamile birinin bebeğini düşürdüğünü görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile birinin çocuğunu düşürdüğünü görmek istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada hamile olup düşürdüğünü görmek çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada hamile birinin bebek düşürdüğünü görmek küs kimselerin barışacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu ve düşürdüğünü görmek elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile olup çocuğunu düşürmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada hamileyken bebek düşürmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, amaçlarını yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile kadının düştüğünü görmek zenginlik ve bolluk içinde olacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments