Rüyada hamile olduğunu ve suyunun geldiğini görmek

Rüyada hamile olduğunu ve suyunun geldiğini görmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada hamile olduğunu ve suyunun geldiğini gördüyseniz:

  • Size bağlı kişilerle vakit geçirmeniz bazı görev veya sorumluluklarınızdan kurtulmanıza yardım edebilir.

Rüyada hamile olmak suyu gelmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine yorulur.

Rüyada hamile kadının suyunun geldiğini görmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamilelik suyunun geldiğini görmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, iş öğreneceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu ve suyunun geldiğini görmek sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu ve kan geldiğini görmek bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamileyken kan geldiğini görmek çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine rivayet eder.

Rüyada hamile birinden kan geldiğini görmek adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulaktan su geldiğini görmek işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments