Rüyada hanımı hamile görmek

Rüyada hanımı hamile görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına rivayet eder.

Rüyada hanımı hamile gördüyseniz:

  • Romantizm veya sevgi temalı ilişkiler iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada hanımı hamile görmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada hanımının hamile olduğunu görmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına rivayet eder.

Rüyada hanımını hamile görmek çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına delalettir.

Rüyada kardeşinin hanımını görmek allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada kendi hanımını görmek evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başbakanın hanımını görmek hastalanacağına, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada başbakan hanımını görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hanımından ayrılmak nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments