Rüyada harç karmak

Rüyada harç karmak yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, kirli işlere bulaşacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, sıkıntılarını aşacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada harç karmak gördüyseniz:

  • Kendinizi her zamankinden daha fazla görünür kılabilirsiniz.

Rüyada harç karmak her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına yorulur.

Rüyada çimento harcı karmak elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamur karmak fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada beton karmak çaresizleşeceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada kına karmak kısmet alacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çimento karmak aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına işarettir.

Rüyada kireç karmak yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine tabir olunur.

Rüyada tarhana karmak kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ibrahim

Ruyamda camurlu su ile harc karma islemi yaparken suyun kesildigini ve sonrasinda temiz suyla devam ettigimi gordum ne anlsma gelihor