Rüyada harp okulu görmek

Rüyada harp okulu görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada harp okulu gördüyseniz:

  • Geri planda kalmak veya sakinliği korumak önem taşıyor.

Rüyada harp okuluna gitmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına delalettir.

Rüyada harp okulu görmek sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine rivayet eder.

Rüyada harp çalmak dertleri biteceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada harp etmek ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada okulda öğretmen görmek çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına işarettir.

Rüyada lüks okul görmek imkânsızlıklarının biteceğine, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına delalettir.

Rüyada okulda iyi not almak hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine tabir olunur.

Rüyada okulda dans etmek atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments