Rüyada haşlanmış kuru fasulye görmek

Rüyada haşlanmış kuru fasulye görmek yeni bir işe gireceğine, fesat kimselerin çıkacağına, zengin bir hayat süreceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada haşlanmış kuru fasulye gördüyseniz:

  • Farklı kültürler ilginizi çekebilir.

Rüyada haşlanmış kuru fasulye görmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine işarettir.

Rüyada haşlanmış taze fasulye görmek yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, türlü musibetlere uğrayacağına delalet eder.

Rüyada haşlanmış fasulye görmek hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına alamet eder.

Rüyada haşlanmış yeşil fasulye görmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada kuru fasulye yediğini görmek dayanışma içinde kalacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına inanılır.

Rüyada etli kuru fasulye görmek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine kuru fasulye vermek tecrübe sahibi olacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına tabir olunur.

Rüyada güveçte kuru fasulye görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ayşe

Rüyamda akrabama gitdik tüpde kuru fasulye haşlanıyordu biz annemle gelince buzdolaba kaldırdılar sonra cıkarmışlar poşetle mutfak dolabının altına koymuşlar ben orda görünce anneme ben birdaha gelmembunlara diyorum