Rüyada hasta öpmek

Rüyada hasta öpmek bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hasta öpmek gördüyseniz:

  • Yeni iş teklifleri söz konusu olabilir veya yeni gelir kapıları açılıyor.

Rüyada hasta eli öpmek maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine delalet eder.

Rüyada hasta birini öpmek parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına delalettir.

Rüyada hastanın elini öpmek para sıkıntısından kurtulacağına, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hasta birinin elini öpmek içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hasta öpmek moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada hastayı öpmek iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanser hastası görmek fakirlerin güleceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının hasta olduğunu görmek aile saadetinin de artacağına, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments