Rüyada hasta papağan görmek

Rüyada hasta papağan görmek moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, iyiliğe kavuşacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, mallarının ve kazancının çoğalacağına işarettir.

Rüyada hasta papağan gördüyseniz:

  • Değiştiremeyeceğiniz şeyler için dil dökmenin veya zaman harcamanın manası olmayabilir.

Rüyada hasta papağan görmek çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine yorulur.

Rüyada papağanın konuştuğunu görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada papağan muhabbet kuşu görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada papağan ve yavrusunu görmek ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına inanılır.

Rüyada papağan beslemek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına yorulur.

Rüyada papağanla konuştuğunu görmek anne ve babanın kalbinin kırılacağına, yolunda giden hayatın bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada turuncu papağan görmek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına işaret eder.

Rüyada papağan satın almak zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments