Rüyada hasta ve doktor görmek

Rüyada hasta ve doktor görmek günahkâr olacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına inanılır.

Rüyada hasta ve doktor gördüyseniz:

  • Ekip çalışması gerektiren işler veya grup aktiviteleri yeni bir yöne ilerleyebilir.

Rüyada hasta doktor görmek kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına işaret eder.

Rüyada doktorun hasta olduğunu görmek arabasını ve toprağının olacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada hasta ve doktor görmek kazancının artacağına,, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza alamet eder.

Rüyada doktor ve hasta görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada doktoru hasta görmek onları tebrik edeceğine, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dahiliye doktoru görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ünlü bir doktor görmek evi kendisinin çekip çevireceğine, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine yorulur.

Rüyada doktor kıyafeti giydiğini görmek iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments